Ideje za poklon za vjenčanje

Vjenčanje je iznimno poseban događaj i zaslužuje da se kao takvo slavi. Gosti žele razveseliti mladence raznim darovima i iznenaditi ih na ovaj poseban dan u njihovom životu. Stoga su ideje vjenčanih poklona uvijek dobrodošle. Ako ste pozvani na vjenčanje, onda sigurno dobro poznajete mladenku ili mladoženju i to će vam olakšati odabir poklona.

U svakom slučaju, postoje darovi koji se ne bi trebali poklanjati kao dar za vjenčanje, ali i darovi koji su iznimno dobrodošli mladom bračnom paru. Vjenčani darovi bi trebali biti korisni ili možda samo takvi koji će ostati zauvijek. Evo nekoliko prijedloga za darove za vjenčanje.

Žele li mladenci doista najviše novac?

Mnogi su pozvani na vjenčanje obično u dilemi što kupiti mladencima. Često iz neznanja što mladencima treba i straha da ne poklone nešto što su možda već dobili ili imaju, na kraju daju novac. Uostalom, trebat će jim, proslava i cijelo vjenčanje koštat će lijepu svotu novca i svaki doprinos će naravno biti dobrodošao.

U svakom slučaju, možete se odlučiti i za mogućnost da uz određeni iznos darujete i poseban poklon koji bi im ostao u sjećanju. Možda unikatni darovi za vjenčanje ili osobni darovi za vjenčanje, plus određeni iznos novca. Ako niste sigurni, uvijek je bolje odabrati rješenje koje će biti pouzdano dobrodošlo. To ne znači da mladenci doista najviše žele novac, ali je najbolja opcija kada gosti nisu sigurni koji bi im vjenčani dar najviše koristio.

Kako zamotati novac za vjenčani dar?

Ako odlučite darovati novac mladencima, super. Sada morate razmisliti o tome kako zamotati novac. To čak može povećati vrijednost dara. Novac se može staviti u starinsku kutiju koju mladenka kasnije može koristiti za nakit.

Crvena omotnica je također dobra ideja, jer je i crvena boja simbol ljubavi. Kakva posebna torba za novac, ukrašena raznim dodacima. Klasična ambalaža može biti i slatka kasa, ili možete napraviti rupu u velikoj mirisnoj svijeći i napuniti je novcem. Možete napraviti stablo novca, mini sef, uostalom bit će tu i obična, malo ljepša staklena posuda napunjena novcem i ukrašena vrpcom, odličan izbor. Možete ga staviti i u poklon kutiju, vazu s cvijećem itd.

Koje vjenčane darove ne kupujte i zašto ne?

Ideje za darove za vjenčanje su vrlo raznolike i dobro je uzeti u obzir sklonosti mladenaca, njihove želje i potrebe. Međutim, neke ideje za darove za mladence su neprikladne i treba ih izbjegavati. U ovu skupinu darova spadaju noževi i škare, jer donose slabu sreću.

Poklonite li mladencima loto srećku, to će biti znak da se niste puno potrudili u odabiru poklona. Razna ekstravagantna umjetnička djela također su neprikladna, osim ako znate da mladenci to žele. Također izbjegavajte kvarljive darove, tko želi nešto što bi se brzo pokvarilo? Pritom je vrlo važno da ne odaberete dar koji je namijenjen isključivo mladenki ili mladoženji. Nikad ne kupujte nepotpuni dar koji bi postao savršen tek kada bi mladenci kupili još jedan komad koji nedostaje.

Ne kupujte knjige koje bi pomogle u vezi para, jer ne želite nagovijestiti da će se nešto uskoro među njima pokvariti. Ne kupujte ogledala, svi znamo da donosi nesreću u slučaju da se razbiju. Neprikladni su i bilo kakvi darovi koji bi trebali biti smiješni i obično omalovažavaju brak i označavaju zajednički život kao zatočeništvo.

Što kupiti za vjenčani dar?

Oduvijek je bio običaj darovati ljude lijepim i korisnim darovima na ovom vrlo važnom događaju u njihovom životu. Vjenčani dar bi trebao biti koristan.

Je li ideja za vjenčani dar već tu? Ili ga možda još uvijek tražite? Trebate pravu inspiraciju? Čega god da se sjetite, brzo nađete argument da je neprikladan poklon?

Gosti ne bi smjeli davati darove koje bi inače darovali na rođendan ili neku drugu prigodu, vjenčani darovi trebaju biti zaista posebni, primjerice, unikatni vjenčani dar koji će se pamtiti cijeli život. Evo nekoliko prijedloga o najpopularnijim darovima za vjenčanje.

Osobno gravirani kuhinjski pribor

Želite li darovati uistinu originalan vjenčani dar, posebno dizajniran za mladence, dobro je odlučiti se za osobno ugravirani kuhinjski pribor. Ideja za vjenčani dar koji će služiti dugi niz godina. Uključite inicijale, ime ili kratku poruku na set i rezultat će biti uistinu jedinstven vjenčani dar.

Osobni portret

Originalne ideje za vjenčanje su one koje će izmamiti osmijeh na usne mladenaca. Oni su vjenčani darovi koji uvijek podsjećaju na drage trenutke. Odlučite se za osobni portret koji će na poseban način uokviriti najljepše uspomene.

Kućni ukrasi

Ako među idejama za darove za vjenčanje imate cvijeće ili druge ukrase za dom, ostanite pri toj ideji. Naime, cvijeće i razni drugi ukrasi uvelike oplemenjuju svaki prostor, ali u isto vrijeme vlada uvjerenje da u dom unose sreću, jačaju bračne odnose i čuvaju ljubav dugi niz godina.

Odgovarajuće ukrašavanje snažno utječe na nas i na neki način nam pomaže duhovno. Može poboljšati raspoloženje svojih vlasnika i pozitivno utjecati na njih. Dobro odabrana dekoracija može biti pravo umjetničko djelo.

Udoban tekstil

Svi znamo da preseljenje u novi dom donosi mnogo neočekivanih troškova. Tako svatovi mogu birati svadbene darove kako bi ublažili nepredviđene troškove mladenaca. Na primjer, mogu odabrati udoban tekstil. Možda poseban par ogrtača za oboje?

Možda sobne papuče ili bilo što drugo što mladenci inače koriste. Praktični darovi uvijek će biti dobro prihvaćeni. Možete iznenaditi i personaliziranim darovima s njihovim inicijalima ili imenima, bilo da se radi o posteljini, ručnicima ili raznim drugim predmetima.

Moderni aparati (kućanski aparati)

Nadahnuta ideja za vjenčani dar su praktični i lijepi aparati. Oni čak mogu zamijeniti ukras u novom domu. Među nizom različitih tipova odaberite uređaj za koji znate da ga mladenci nemaju ili da je njihov možda neispravan. Moderna moderna tehnologija i moćni kućanski aparati zasigurno će izmamiti osmijeh na lice.

Vaučeri za medeni mjesec

Svjesni smo da su najvrjednija iskustva i sjećanja. Tako su bonovi za medeni mjesec ideja za vjenčani dar, a ujedno i prilika da mladencima poklonite nešto što će ih učiniti istinski bogatijima – zajedničko vrijeme i nove uspomene. Ako volite unikatne darove za vjenčanje, ovo je idealan izbor. Pošaljite mladence na odmor.

Ulaznice za koncert, festival ili događaj

Vrlo poseban vjenčani dar i ideja za vjenčanje su ulaznice za koncert, festival ili događaj. Ako znate da su mladenci do nečega strastveni i možda žele imati priliku to osobno iskusiti, ovo je idealno rješenje.

Možete li zamisliti radost i uzbuđenje kada shvate, da će se konačno naći na koncertu popularnog glazbenika? Ili da će prisustvovati festivalu ili nekom drugom događaju. Neprocjenjiv dar.

Vjenčani gram zlata

Vjenčani gram zlata također je inspirativna ideja za vjenčani dar, kako biste ugodno iznenadili mladence. A kako bi bilo osobnije, naravno, napišite im misao ili poruku u čestitku s elegantnom kuvertom. Luksuzni darovi poput zlata oličenje su profinjenosti. Misli za vjenčanje su svakako dobrodošle.

Kuhinjski pribor

Među idejama za svadbeni dar dolazi do izražaja i kuhinjski pribor koji je svakako dobrodošao vjenčani dar. Oni na neki način simboliziraju njihov zajednički put, strast i dobru volju.

Personalizirani vjenčani darovi (inicijal na drvu, gravirane čaše,…)

Jedinstveni vjenčani dar u kojem će mladenci još dugo uživati ​​je poruka u raznim temama. Na primjer, uobičajeni okvir, inicijali na drvu, itd. Poseban i efektan poklon koji će oduševiti svaki prostor. Stoga uz vjenčani dar, poput kompleta graviranih čaša s posebnim dizajnom i ukusne boce vina, jednostavno ne možete promašiti.

Možete se odlučiti za bilo koji predmet na koji dodate posebnu poruku ili gravuru i dobiti lijep i iznimno koristan poklon.

Bolji kuhinjski pribor

Vjenčani darovi trebaju biti praktični i korisni. Zato je set pribora za jelo s posebnim dizajnom izbor koji neće propustiti. Sofisticirani pribor za jelo bit će izvrstan izbor koji će mladenci vjerno koristiti svaki dan. Nijedan praktični kuhinjski set neće proći nezapaženo.

Simbolični darovi

Idealan poklon može biti i simbolična olovka kojom mladenci potpisuju prethodno dogovoreno “DA”. Ako mladoženja ili mladenka vole putovati, možete donirati globus ili kartu. Možda čak i kompas. Uz ove darove birate na temelju interesa mladenaca. Simbolični darovi bit će vrlo cijenjeni.

Masažna fotelja ili ljuljačka za dvoje

Masažna fotelja ili ljuljačka za dvoje bit će poklon koji će cijeniti oboje. Udobna ljuljačka koju će dijeliti i stiskati u njoj ili udobna masažna fotelja koja će ih opustiti. Što bi mladi par mogao više poželjeti?

Kućno kino

Dakle, dobro ste pročitali. Mladi bračni par će jako cijeniti ovaj dar.

Foto album za uspomene

Nakon vjenčanja bit će ogroman broj fotografija koje će trebati negdje smjestiti. Album za vjenčanje može biti izvrstan dar za vjenčanje.

Ne zaboravite da su svadbeni stihovi gotovo neophodni i da ih treba pripisati svakom daru.

Pročitajte: